Al meer dan dertig jaar is Van de Burgwal Wonen & Slapen een gevestigde naam op het gebied van woning en projectinrichting. Van deze dertig jaar heeft Dick van de Burgwal er zesentwintig meegemaakt. Vijftien jaar als werknemer en sinds 1999 trotste eigenaar van het bedrijf. Samen met vrouw Ilonka, dochter Ashley en een team van vaste stoffeerders kunnen wij spreken van een echt familiebedrijf.

Vakkundig team

Het team van Van de Burgwal Wonen & Slapen is hecht en helemaal op elkaar ingespeeld. Dick van de Burgwal komt bij de klant thuis voor advies en dochter Ashley is het gezicht van de winkel. De stoffeerders zijn de vertrouwde vakmensen voor het legwerk van vloeren, het stofferen van de trap of het ophangen van de gordijnen. Daarnaast beschikt Van de Burgwal Wonen & Slapen over een netwerk van vakbekwame schilders en stukadoors, zodat we u desgewenst helemaal kunnen ontzorgen.

Projectinrichting

Naast woninginrichting voor particulieren verzorgt het team van Van de Burgwal de projectinrichting van bedrijven, organisaties en zorginstellingen. Van de Burgwal voorziet een groot aantal tevreden vaste klanten van vloeren, wanddecoratie en raamdecoratie.

Winkel

Bij het betreden van de winkel treft u maar liefst 500 vierkante meter woonplezier. De winkel herbergt een uitgebreide collectie gordijnen, vitrage, binnen en buitenzonwering, alle mogelijke vloeren van laminaat tot hout en van PVC tot linoleum. Verder in de winkel staat een ruime keuze uit verschillende slaapsystemen van gerenomeerde merken als Auping & Eastborn. Dankzij de ruime opstelling komt het assortiment helemaal tot haar recht en kunt u leuke ideeën opdoen.

Service

Bij Van de Burgwal Wonen & Slapen zijn meedenken, adviseren, kwaliteit en service de woorden die er toe doen. Bovendien zijn we enorm flexibel. Van het inmeten en ophangen van gordijnen bij u thuis, tot het inrichten van uw complete woning, winkel of kantoor.

Bekijk een impressie van onze winkel